Vägledning och inspiration i karriären

Alla behöver vi vägledning och rådgivning lite då och då under livet. Inte minst när det kommer till arbetslivet eller stora val i karriären. Något som har blivit allt mer populärt de senaste åren är coacher av olika slag. Idag kan man skaffa sig en egen, personlig coach som endast finns där för att stötta dig i din arbetsroll eller situation i karriären.

Många väljer dessutom att skaffa en livscoach istället för en terapeut eftersom de känner att en coach är bättre på att just råda och vägleda och inte bara lyssna. Oavsett om du vill ha en egen coach eller föredrar att gå på seminarium och föreläsningar för att komma på rätt tankar gällande karriär och privatliv så är det aldrig fel att bli påmind ibland om vikten av att göra sunda val och prioriteringar, sätta sitt välmående framför karriären etcetera.

För att få ytterligare råd och tips i arbetslivet, om man ska starta eget företag eller annat, kan man vända sig till ett bra och kunnigt företag som http://entreprenor24.se/.

Några kända och populära talare som man kan bli inspirerad av är till exempel:

•    Angeli Sjöström
•    Anna Bergholtz
•    Annie Seel
•    Ida Backlund
•    Mariah ben Salem

Och många, många fler. Genom att googla på ”talare Stockholm” eller vad du nu söker så kommer du få upp fler alternativ än du behöver. Bara att välja och vraka och bli inspirerad med andra ord.