Nå framgång med en mentor

Allt fler i dagens samhälle väljer att satsa på en ordentlig karriär inom ett särskilt område eller bransch. Men som vi alla säkert vet så är konkurrensen stenhård inom vissa branscher, och det gäller att ha is i magen. Allra bäst kan det ibland vara att ta till sig en mentor som kan styra en i rätt riktning och ge goda tips och råd i vägen till framgång. Ibland så kan man behöva en knuff i rätt riktning och framförallt bli lite extra uppmuntrad mellan varven.

Man har gjort undersökningar, och det verkar som att allt fler söker på http://www.bemannia.se eller andra rekryteringssajter. Det finns alltså många där ute som söker jobb, och stora delar av de sökande är troligtvis beredda att gå över lik för att nå en viss position. Just därför så kan det vara bra att vara beredd på en hård fajt och tuff konkurrens bland alla jobb där ute, särskilt de som är extra eftertraktade.

Att alltså införskaffa en typ av coach eller mentor är något som inte alls är särskilt dumt. Vill man nå hela vägen upp till toppen så får man lägga manken till lite extra.