Flytta kontoret och få ny inspiration

Det är inte lätt att finna inspiration och känna sig kreativ om miljön inte tillåter det. Det är därför man som coach kan kolla upp olika anledningar till varför personal inte trivs eller varför en arbetsplats fungerar som den gör. Mycket av den uppbyggnad som man kan på företaget är helt enkelt en stor del av att personalen ska känna sig tillfreds. Med det innebär att man ska flytta kontoret och helt göra om så att det blir en plats som gjord för kreativitet.

Det kan låta som en kanske galen idé men det faktum att många stimuleras av sin omgivning låter kanske inte så tokigt ändå. Det är nämligen ett flertal personer som inte jobbar bra i bullrig och rörig miljö. I många fall kan det handla om att bara ljudisolera och renovera kontoret. Men ibland kan det helt enkelt vara så att man måste flytta helt. Sådana tillfällen handlar oftast om att man inte kan göra något åt det befintliga kontoret som man sitter på. För att inte skapa några extra stressmoment på personalen som redan mår dåligt så är det avgörande att om ni sitter i Uppsala och Stockholmsområdet att använda en flyttfirma i Stockholm och Uppsala. Ge er personal en välförtjänt vila och låt dem få en ledig dag istället för att tvinga dem att bära på tunga bord och stolar. En stor anledning att flytta inom Stockholm är att i city är det oftast små ytor och mycket buller, därför kan det vara en god idé att flytta verksamheten till förorten:

En rad stora kontor flyttar från city de närmaste åren för att få bättre arbetsmiljö och lägre hyra. Flyttlassen lämnar stora tomrum i en rad stora kontorsfastigheter. Samtidigt för de med sig en unik möjlighet att få mer liv och rörelse i den del av city som är mest död på kvällar och helger. (läs hela artikeln om flytten här)