Apoteket ger personliga hudanalyser

Perfektion. Vad fler och fler efterfrågar och söker är att uppnå perfektion, eller att i alla fall hamna så nära som möjligt. Genom att man nu på 50 olika Apotek kan erbjuda personliga analyser resulterar det i en större trygghet hons konsumenten.

Ingen kan sticka under stolen med att man vill ta hand om sig på bästa möjliga sätt. Det kan man göra genom att gå och få behandlingar eller att själv börja ha hand om sig bättre vilket kan vara en mer långsiktig lösning, genom att handla hem bra produkter från nordmed för att gå till botten med ledsna fötter och vissen hy. Men, för att man ska kunna ta hand om sig på bästa sätt är det viktigt att man vet hur man sak gå tillväga, alltså vad man har för hudtyp.

Oberoende rådgivning

I en pressrelease går det att ta del av att 50 apotek runtom i landet kommer att kunna erbjuda personliga hudanalyser, något som kategorichef Sofia Bergström ses som en stor trygghet och självklarhet:

Det finns en trygghet i att rådgivningen är oberoende, säger Sofia Bergström. Varumärket i sig är inte viktigt för oss. Istället fokuserar vi helt på att hitta rätt produkter utifrån hudtyp och hudtillstånd. (läs mer här)

Att kunna erbjuda denna tjänst är som sagt en stor trygghet, men inte bara det utan om konsumenterna kommer till Apoteket och handlar får de råd om bra produkter och slipper vara med om att få hem produkter som kan vara skadliga och egentligen inte borde säljas, något man kan läsa mer om i en artikel av Sveriges Radio. För ett riktigt bra hemma spa finns de bra produkterna på NordMed, men för att få den där pricken över i:te kan du välja och vraka blandprodukterna Expressen plockat fram.